The Sidney Front

Staging the Audience: The Sidney Front
The Sidney Front var en teater-/performancegruppe der optrådte på Roskilde Festival i 1989. Min hukommelse siger 1990 eller 91, men kilder på nettet holder fast i 89 :-). Gruppen kom fra Australien, og eksisterede fra 1986 til 1993.

På internettet findes der ikke særlig mange informationer om teater-/performancegruppen:
– En enkelt artikel på Wikipedia,
– en lille præsentation til en af deres forestillinger på YouTube,
– og så er der tilsyneladende produceret en dobbelt-DVD, der (måske stadig?) sælges for ca 11-1200 danske kroner(!)

På Roskilde Festival optrådte de med forestillingen “The Burnt Wedding”. Der var en brud, en brudgom, en præst, en journalist og adskillige gæster til brylluppet. Som jeg husker det bevægede ensemblet sig synkront i 3 tempi: slowmotion, normalt tempo og meget hurtigt. Det gav en interaktion med publikum på festivalens stræder, der var så morsom. Deres grotesk overdrevne cinema-noir-agtige udklædning og sminkning gjorde, at de klart skilte sig ud! Det var et grotesk bryllup!

De fotos jeg tog, indgik senere i en anden udstillingssammenhæng jeg var en del af, og derfor er de delvis overmalede – af mig :-). Og det er de kopier jeg har. Jeg kan desværre ikke finde negativerne 🙁

Her tænker du på “The Sidney Front”

Lukket for kommentarer.