Autocamper 2

Leje af autocamper i Tyskland – nærmere bestemt Schleswig-Holsten.

1/
https://www.jgu.dk

Vi starter lige med en undtagelse nord for grænsen. Et dansk bud – Jægergårdens udlejning, 8983 Gjerlev (mellem Randers og Hadsund). Generelt er det vores erfaring, at dansk udlejning er 25-35% dyrere end en tilsvarende tysk udlejning.

2/
www.wohnmobile-harrislee.de

De har mange forskellige modeller, både til to personer, og familier af forskellige størrelser.

3/
www.auto-camp-rent.de

Et Flensborg-firma.
De har citycampers, “teilintegrierte” og alkovemodeller.

4/
www.wohnmobil-verleih-flensburg.de

Ikke så mange forskellige modeller, og i den lidt dyrere ende. 

5/
https:// wohnmobile-in-schleswig-holstein.de

Har kontor/udleveringssted syd for Kiel. Det var her vi endte med, at leje den ene af de to autocampere vi skulle bruge. Det var vigtigt for os, at den max var 6 m lang, og ikke kom over 3500 kg (kørekortet).
No-nonsens-en-mands-firma. Det var en helt ny bil. 5-6 mdr gammel, den havde kørt ca. 14.000 km. Dvs. bilen havde fortsat fabriksgaranti (Fiat). Ejeren køber 5-6 nye biler hvert forår, og sælger dem når sæsonen er overstået. Bilen var udstyret med det vi skulle bruge: gas, stole, campingbord, kemi-tablets til toilettet, rengøringsmidler og god mundtlig og skriftlig vejledning. Vi manglede en gas-grill, men den vi kunne leje for en (temmelig dyr) tillægs-pris.

6/
https://www.wohnmobile-schaich.de

Har også udleveringssted/kontor syd for Kiel. Her lejede den anden part af vores rejseselskab en autocamper. Med stor tilfredshed. En lidt ældre vogn, men absolut i orden.

7/
www.paulcamper.de

 Generelt i hele Tyskland, med mulighed for at søge på fx Flensborg, Hamborg eller Lübeck. Det er en formidlingsportal for private, der gerne vil leje deres personlige camper ud. Der er meget skrammel, men ind imellem også få gode ”Kastenwagen” (Citycampers).

Men det ER muligt at finde noget godt på denne portal.

8/
https://autovermietung.adac.de/wohnmobile/
Adac (= dansk FDM)

De formidler udlejning af autocampere, ejet af forskellige firmaer, overalt i Tyskland.

Her tænker du på “Autocamper 2”

Lukket for kommentarer.