Cykling – gode webshops Top 3

I 2020-21 har vi lært for alvor at sætte pris på gode webshops! Det gælder også alt hvad en cyklist har brug for. Nedenstående webshops anbefales.

cykelpartner.dk
De er ekstremt hurtige med varer de har på lager. Hvis jeg bestiller inden kl. 19.00 har jeg varen dagene efter ved aftensmadstid.
De har alt muligt “teknisk” grej til cyklen. Uanset om det er racer, mountainbike, gravelcykel eller …. – Kæder, gearhjul, klinger, pedaler, styrfittings, styrbånd, hjelme, lygter etc.
Deres søgefunktion er ikke god. Brug i stedet deres kategorier: Fx /Produkter /Cykling /Cykeltrøjer … /Cykeltrøjer med lange ærmer/ – Hvorefter du kan sortere efter pris m.m.
Og man kan få god vejledning når man ringer.
De har også en del beklædning – og tit et godt tilbud 🙂

bikester.dk
Er også en velassorteret webshop for “alt til cyklen”.
De er rigtig gode på alle mulige former for pakke-løsninger til tur-cyklisten: tasker både for & bag, og oppe & nede.
Både de klassiske løsninger med turtasker på bagagebærere: beklædning, telt, sovepose, kogegrej, skiftesko, regntøj m.m.
Men også pakkeløsninger til de mere lette rejsende på MTB og gravelbikes, hvor måden at pakke på har forandret sig en del de sidste år: tværgående taske på styret, 10 l i sadeltasken frit svævende over baghjulet, taske hængende under rammens overrør, plads til elektronisk navigation, etc.
Se for øvrigt eksempel på denne måde at pakke på her: bikepacking.com

ventouxbike.dk
Et dansk firma der først og fremmest producerer cykeltøj. I størrelser som danske mænd kan passe!  
“Produktsortimentet omfatter cykeltøj (cykelbukser, cykelhandsker, cykeltrøjer, cykeljakker osv), cykelsko, cykelhjelme, cykelbriller og diverse cykeltilbehør som flaskeholdere, cykelslanger m..m. ” (citeret fra deres webpeæsentation).
Og de er meget omhyggelige med de størrelsesguider, der er angivet ved de enkelte produkter. Jeg har sjældent måtte returnere noget, fordi et styk cykeltøj ikke passede mig ordentligt.

Og så de andre:

Amazon.de
Har rigtig mange ting til motions- og turcyklisten, men de er – i sammenligning med danske cykel-webshops – langsomme. Det tager glat væk en uge at få leveret en ordre. Desuden har Amazon over tid udviklet sig til, at være Amazon selv + et hav af forhandlere, der bruger Amazon-portalen som platform for handel. Ind i mellem gør det leveringen af varer helt uigennemskuelig.

cykelshoppen.dk
Ser velassorteret ud, men jeg har aldrig handlet der. Har fx. – i skrivende stund, april 21 – gode tilbud på cykeltøj fra Mavic (og det er tøj af en rigtig god kvalitet).